1 Ekim 2014 Çarşamba

Biev Özel Sofralar

Özel günlerin vazgeçilmesi özel sofralar Biev Özel Sofralar serisi ile taçlanıyor. Serideki Fransız tasarımı Duleroy Bone Porselen Yemek Takımları şıklıkları ile görenleri büyülüyor. Rengini kemik külünün orijinal renginden alan Bone serisi 84 parçadan oluşuyor ve serviste ihtiyacınız olan tüm parçalar birbiriyle harika bir uyum sergiliyor.

Biev Özel Sofralar


Tamamen sağlıklı, hiçbir zararlı madde içermeyen ve güvenlik sertifikalı ham maddelerden üretilen Bone serisi normal porselenlere göre daha ince, hafif ve şeffaf görünümlüdür ama yapımında kullanılan özel maddeler nedeniyle kırılma ve çizilmelere çok daha dayanıklıdırlar. Hem şık hem sağlıklı hem de farklı Duleroy Bone Yemek Takımlarını güvenle kullanabilir ve özel sofralarınıza zarafeti taşıyabilirsiniz.

Biev Lucida Bone Porselen Yemek Takımı


Seri 84 parça olup, 12'şer servis, çukur ve pata tabağı, 12 kase, 12 çay fincanı ve tabağı, 1 salata kasesi, 2 büyük kayık , 3 adet meze kayık, 1 çorba tenceresi, 1 sosluk ve 2 adet tuzluk&biberlik setinden oluşmaktadır.

Biev Papillon Bone Porselen Yemek Takımı


Tasarımları ile göz dolduran seride Papillon ile şık bir bahar sofrası hazırlayabilir tabaklarınıza baharın müjdeleyici kelebeklerden kondurabilirsiniz. Şık ve özel sofralar içinse Lucida ve Cosette serisi mükemmel bir seçim olabilir. Biev Özel Sofralar serisi ile sofralarınıza şıklık katın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder