26 Eylül 2014 Cuma

Biev Cheftopf Seramik Tencere ve Tavalar

Teflon tencereler artık yerini seramik tencerelere bıraktı. İçleri beyaz dışları rengarenk bu tencere ve tavalar hem sağlıklı hem de mutfaklarda renkli ve farklı olmayı sevenler için harika bir fırsat. Yanmaz, yapışmaz seramik tencere ve tavalarda yemek yapmak çok kolay.



Seramik tencere modellerine şöyle bir göz atarken Biev Cheftopf Seramik Tencere ve Tavalar dikkatimizi çekti. Yüksek teknoloji ile üretilmiş doğayla dost seramik kaplama iç yüzey yanmaz yapışmaz ve kolaylıkla temizlenebilme özelliğine sahip. Ayrıca yapışmazlık özelliği ile daha sağlıklı ve daha az yağlı yemekler pişirmenizi sağlar. Isıyı eşit bir şekilde yayarak yemeklerinizin ideal bir şekilde pişmesini sağlarken, ısıyı tutma özelliği ile enerji tasarrufu sağlar.



Biev Cheftopf Seramik Tencere ve Tavalar farklı boyutlarda tencere ve tavalardan oluşuyor. Tamamen cam üst kapak oldukça şık tasarımının yanı sıra yemek artıkları vb. barındırmaması ile de antibakteriyel özellik sunuyor. Eski tencerelerini yenilemek isteyenler Biev Cheftopf Seramik Tencere ve Tavalara mutlaka bakmalısınız.

Ufak bir not: Seramik tencereleri kullanırken daha uzun ömürlü olmasını istiyorsanız bulaşık makinesinde yıkamayınız, bulaşık teli ve sert yıkama ürünleri, metal kaşık kullanmayınız. Sıvı/krem bulaşık detarjanı ile sıcak suda yıkayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder