23 Eylül 2014 Salı

Biev Tek Tek Seçin Kendi Sofranızı Oluşturun

Günlük sofralarınızda renkli, farklı olmak rengarenk ve çok çeşitli ürünler ile artık çok kolay. Ufak dokunuşlarla ister çok sade, ister çok şık sofralar hazırlayabilirsiniz. Biev'in Tek Tek Seçin Kendi Sofranızı Oluşturun temalı özel serileri size kendi sofranızı oluşturma imkanı veriyor. Serilerdeki parçalardan istediklerinizi seçerek size özel sofranızı oluşturabilirsiniz. Üstelik sınır yok. İster 2, ister 4, isterseniz de 12 kişilik takımlar oluşturabilir, hatta ihtiyacınız olan tek parçaları bile bulabilirsiniz.

Biev Tek Tek Seçin Kendi Sofranızı Oluşturun


Seride düz desenli renkli parçaların yanı sıra çiçek, kelebek, geometrik ve Japon esintili desenleri bulabilirsiniz. Venice serisinin krem, yeşil, pembe ve sarı tonları ile harika sofralar oluşturabilirsiniz. Ayrıca Tek Tek Seçin Kendi Sofranızı Oluşturun teması ile kendi çatal kaşık bıçak setinizi ve kadeh&bardak setlerinizi de oluşturabilirsiniz.

Biev Rosalie Serisi


Rengarenk ürünler Biev'in Tek Tek Seçin Kendi Sofranızı Oluşturun temalı özel serilerinde sizleri bekliyor. Biev'de Bahar indirimi başladı. Haydi tek tek seç, tek tek al, tek tek öde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder